onsdag 10 mars 2021

JANUARI

 Vi tränar tillsammans några stycken och hyr då inomhushall. Det är verkligen jättebra hallar, finns flera att välja på här i Stockholm. Där finns agilityhinder, noseworkbehållare, utställningsbord, koner, pallar..... ja, det mesta man kan önska! Kul att träna tillsammans då vi kan hjälpa varandra när det behövs eller träna var för sig när man känner för det. Jättebra socialträning för våra unga hundar då det är träning som gäller, med andra ekipage runtikring, ny miljö och nya träningsformer, konstiga ljud mm. Efteråt brukar de som vill få leka och busa förstås.

Vi kör vidare med Dvärgschnauzerringens Trickhund. Så himla kul att så många är med och kör denna utmaning som börjar lätt på nivå 1 och sedan blir svårare och svårare upp till nivå 4! Vi ligger ff jättebra till i "Kennelligan" så heja på allihop och kör på - det är superskoj!!

Jag har skaffat en träningsdagbok. Tips från mina fina träningskompisar Jenny och Tove :) Här ska jag skriva i allt vi gör för att lätt kunna följa upp, det är ju så lätt att glömma...


FramsidaBaksidaInuti


Har även börjat sticka (igen efter ca 40 års paus)!! Började med att sticka den här hundtröjan i isländskt ullgarn, så härligt. Har kikat på och utgått från den fina tröjan som Nahlas matte Jenny stickat, men jag behöver nog träna lite mer och ha ett bra mönster till nästa försök.


Ines i sin tröja, hon verkar nöjd i alla fall ;)Majken (tv) i sin fina gröna islandströja som Jenny gjort och som är förlaga till Ines blå. 
Här har Ines (th) en orange tröja som Majken vann på en utställning som valp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar