onsdag 20 maj 2020

Vi svarar inte längre i telefon...

Det är otroligt många som önskar valp just nu, uppenbarligen har det något med Corona att göra. Jag hör att många funderat länge på att skaffa hund men nu iom att de är hemma pga Corona så passar det extra bra.
Säkert är det så att mycket kommer att förändras. Arbete, arbetsplats, arbetssätt, livsstil mm
Vi bara hoppas och förutsätter att de som vill skaffa hund nu verkligen tänker långsiktligt. En hund lever förhoppningsvis 12-15 år och den ska ha ett bra liv
Ett bra liv är inte att ligga hemma på dagarna och någon tittar hem en stund på lunchen! Att investera tid och ge hunden trygghet, närhet och aktivitet det första året är det bästa man kan göra för den.

Vi har fått fantastiskt många fina förfrågningar och ett mindre antal kommande valpar är tingade. Innan valparna är födda så gör vi inget mer nu. Vi kommer inte att svara i telefonen på någon vecka, utan ber er maila era frågor och intresseanmälan.

Vi förbehåller oss rätten att välja valpköpare utifrån vad vi anser bäst och söker även ev fodervärd i Stockholm till hane och tik.

Det mesta om rasen, pälsskötsel och fodervärd / köpekontrakt med bibehållen avelsrätt står att läsa på vår hemsida, Dvärgschnauzerringens hemsida och på SKK hemsida.

Nu håller vi tummarna och återkommer här så snart det händer något mer och när valparna kommer!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar