söndag 3 maj 2020

Tikarna blir rundare och rundare....

Idag har det gått 6 veckor i dräktigheten för Zazza. Hon är rund och fin, och ökar i vikt som hon ska och mår bra även om hon inte är lika piggelin som normalt. Bara tre veckor kvar ….

Majken har gått 4,5 vecka och börjar få en söt liten mage redan. Ganska seg på promenaderna och hänger mest med husse - framförallt ligger hon gärna i hans knä när han sitter still.

Vi ser verkligen fram emot dessa två kullar, så spännande att se vad som kommer ut - hur många och vilket kön det blir. Vi tror att det kommer att bli riktigt fina och trevliga valpar, speciellt för de som är intresserade av utställning och att arbeta med sin hund. De kommer att ha mycket energi och schnauzer i sig!

Det är otroligt många som hör av sig och vill ha valp just i år! Kan det verkligen vara en Corona-effekt? Det gör mig lite orolig då en hund bör planeras för de närmaste 12-15 åren då de vill ha sällskap och hänga med familjen.

Fyra av de kommande valparna är "tingade" dvs vi har träffat och kommit överens med fyra härliga familjer som vi gärna placerar en valp hos om allt går bra och valparna räcker till. Fler vågar vi inte "lova bort" förrän valparna är födda, då tar vi en ny runda med intresselistan.

Vi söker fodervärd/delfodervärd till en hane och en tik, läs mer om fodervärd på hemsidan under Aktuell kull samt på SKK's hemsida om du är intresserad.

Nu håller vi tummarna …….!!


Majken



Majken



Zazza



Zazza



Zazza

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar