torsdag 19 augusti 2021

En hane kvar - och en som söker fodervärd

 Processen med att hitta valpköpare har sett helt annorlunda ut denna gången, minst sagt!

Med över 300 intresseanmälan, flera kom redan för ett år sedan, så tar det tid att gå igenom och besvara alla. Dessutom har vi för första (och sista;) gången tre kullar nästan samtidigt vilket också tar sin lilla tid.

Vi vill gärna ta god tid på oss för att se och lära känna de olika individerna för att kunna matcha dem till rätt familj. Vi vill även träffa de familjer som är aktuella för ett ömsesidigt möte där vi förhoppningsvis känner förtroende och tillit. Att välja ut dessa ur alla mail vi fått är inte lätt, vi skulle ju vilja prata med er allihop. Att dessutom gissa sig till vilka som passar på att skaffa hund nu för att de jobbar hemma pga Corona och sedan troligen måste omplacera hunden när allt blir som vanligt - är svårt.. Magkänslan får avgöra, det brukar fungera alldeles utmärkt och hittills har vi träffat så många fantastiska familjer som det känns bra med.

Nu är valparna i H och I kullen 6 veckor. Det är alltså två veckor kvar tills de ska flytta. Vi börjar närma oss slutet av alla de besök vi har genomfört och vi har en hane kvar som är oplacerad. Vilken det blir av de 8 valparna är inte bestämt, det beslutas tidigast när de är 7 veckor. Då har vi följt deras utveckling så pass väl att vi lättare kan matcha dem till rätt familj, bl a efter familjens önskemål.

Är du intresserad? Har du tiden för en ny familjemedlem? Är du intresserad av vara aktiv i hundsport, träning, kurser och kanske till och med tävla i någon form? 


Vi har även en snygg och lovande hane kvar från G-kullen som vi söker fodervärd alt. delägare till. Denne bör bo i Stockholm och vara intresserad av utställning och pälsvård.


Intresserad? Ring Marie 0733-341200


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar