onsdag 25 november 2020

Inga valpar i vinter!

 Det blir inte alltid som man har tänkt sig...

Vi kommer tyvärr inte att få någon kull nu i januari som  planerat. Det ville sig inte den här gången helt enkelt. 

Nästa kull/kullar planeras till sommaren 2021 och vi kommer att skriva om det på hemsidan under Planerad kull och Aktuell kull.

Till den kullen/ev kullarna söker vi främst de som är intresserade av att aktivera sig tillsammans med hunden. Och då menar vi inte bara promenader. Då tänker vi oss träning, kurser och ev tävling i t ex rallylydnad, lydnad, agility, nosework, viltspår, utställning etc etc. Det finns många roliga kurser och aktiviteter för hundar hos bl a Brukshundsklubbarna i landet, rasklubbarna SSPK och Dvärgschnauzerringen och många bra privata aktörer. 

Även om dvärgschnauzern är en cool hund med tydlig av- och på knapp så mår den bäst av att få arbeta på något vis. Och de tycker det är sååå kul att få lite olika uppgifter att lösa plus att ni får en fantastisk fin kontakt och härligt samarbete.

Läs mer om rasen på vår hemsida och på rasklubbarnas hemsidor. Läs gärna här på bloggen, hemsidan och kika på vår Instagram #kennelprimaliv. Vi har fantastiska valpköpare som aktiverar sina hundar med alla möjliga roliga saker, det är så inspirerande och kul för oss allihop!

Välkommen att skicka in intresseanmälan via mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar