söndag 21 juni 2020

Alla valpar är nu tingade

Tack för alla fantastiskt fina intresseanmälningar för valpar! I år har vi fått minst tiodubbla antalet och det har inte varit helt enkelt att hantera....

Vi har under en period inte hunnit med att svara i telefon, vilket har respekterats så fint av er. Vi har säkert missat att svara på någons mail eller sms. Det kan tyckas slarvigt, men det har inte varit av någon annan orsak än att vi helt enkelt inte hunnit med. Vi skulle ha behövt minst hundra valpar för att tillgodogöra alla önskemål.... och en sekreterare ;)

Nu har vi tio av elva valpar tingade till fantastiskt bra familjer som vi ser fram emot att lära känna mer och som vi varmt välkomnar till Primaliv-gänget!

Den elfte valpen, som vi kallar Fialotta har haft en liten tuffare start och fått extra hjälp med matning. Hon är en riktig fighter och har massor med energi och hon går upp i vikt som hon ska. Men vi avvaktar med henne tills hon vuxit på sig och vi ser att allt är som det ska. Sen ska vi hitta ett bra hem till henne också.

Fortsätt att följa oss här och på Instagram #kennelprimaliv. För våra valpköpare har vi en egen grupp på Facebook som heter Kennel Primaliv.

Massor med gulliga valpbilder kommer här så småningom.....!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar