tisdag 21 augusti 2018

World Dog Show - WDS 2018

Vi åkte till Amsterdam för att delta i WDS 2018 tillsammans med ca 14.500 andra hundar och ca 40.000 deltagare och besökare!
Det var en fantastisk resa tillsammans med goa vännerna och uppfödarkollegorna Frida, Carina och Emma. Vi bodde centralt och passade på att turista med kanalbåt, spårvagn och många promenader samt mycket god mat typ musslor och pannkakor som är holländska specialiteter.

Av utställningens fyra dagar deltog vi i två, varav jag och Majken i en - den riktiga WDS-dagen.

85 otroligt vackra svarta dvärgschnauzrar var anmälda i "min" grupp. Av de fick 28 st very good som är mindre bra. Majken fick Excellent men vi blev inte placerade (endast 4 placerade av alla). Jag är jättenöjd med det - stort grattis till de fyra vackraste!

Den stora happeningen var att Frida Tjernberg vann med två av sina peppar/salt och kom tvåa med ytterligare en!! Två världsvinnare varav den ena är hennes egen uppfödning La Leias Fabulous Fixa och den andra är Fixas pappa Hildeberts Rebus! Vice världsvinnare blev Hedenhös Flisa som ägs av sin uppfödare Carina Lundberg! STORT STORT GRATTIS TILL ER!!!!!


Charisma Genstat "Majken"Världsvinnare -18 och BIR FixaVärldsvinnare RebusMoules Frites i Amsterdam - gott!!Majkens flygväska sprack sönder på nedresan... Ingen ny fanns att köpa så jag fick helt enkelt laga med kraftig lina. Det funkade utmärkt hela vägen hem. men nu har hon fått en ny väska ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar