tisdag 25 april 2017

Utställning i Västerås 23 april

Stressig morgon men det blev ändå en bra dag med toppenresultat för våra hundar!

Här kommer lite bilder och resultat från dagen:

Charisma Genstat "Majken" vann unghundsklassen och placerade sig som 2:a BT efter en championtik och vann därmed certet! Det blir hennes andra cert på fem utställningar, och hon går fortfarande i unghundsklass. Hon har fått excellent, ck och placerat sig alla gånger hittills!

Primaliv Xanna "Xanna" fick också exc och ck. Hon vann juniorklassen och placerade sig som 3:a BT efter Majken - på sin allra första officiella utställning!

Primaliv Unconditional Love "Ninja" vann öppenklassen och fick även hon exc och ck och placerade sig som 4:e bästa tik!

Det ska nämnas att det var många hundar anmälda och domaren var mycket hård i sina bedömningar. Ffa avseende pälsar - åtskilliga VG och G delades ut, så vi är extra nöjda med fina omdömen och placeringar!

Tack för supertrevligt sällskap ännu en gång Kristina Olofsdotter och Ninja, ni har gjort ett jättefint jobb och ni är så snygga tillsammans!!


Majken med sin CERT-rosett...... mallig? Javisst!Lilla Xanna med sin första fina rosett - även hon riktigt mallig och stolt!Majken på bordetNinja och Kristina för bedömning framför domarenUppställning för bedömning av bästa tik
Fr v Xanna, Majken och NinjaNinja och Kristina är koncentreradeDomaren har bestämt ordningen - championtiken blir 1:a och Majken 2:aEn fin bild på Joey innan tävlan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar